Accessories

Her er en oversigt visende de producenter, der forsyner os med tilbehør. I 2019 Q1 forventer vi endelig, at være klar med et udvalg af kabler.

Da vi startede Audio Fidelity var specielt kabler ikke en første prioritet. Markedet er et regulært minefelt - gode som mindre gode udgaver fra mange forskellige producenter hvor vi i de sidste par år også oplever dem som døgnfluer og hvor deres produkter er det vi kalder for "snake oil"

Vi bliver nødt til, at forholde os til OHM's lov. Med den i hånden kan man nå langt og undgå, at kaste alt for mange kroner i løsninger som elektrisk set ikke bidrager til bedre lyd.

Hos os betragter vi mere et kabel som en tonekontrol. Kabler opfører sig sådan fordi de via deres opbygning tilfører det man kalder hysteresis forvrængning men også belaster signalkilder og signalgivere forskelligt. I nogle systemsammensætninger er det måske det der redder og er med til, at levere en musikalsk oplevelse. Det er vigtigt, at man har hifi enhedernes data / elektriske egenskaber med i tankerne når der skal vælges højttaler og signal kabler.

 

På vej TBA

rentefri.jpg
logo