Endnu en award til Kinki Studio.

November 2, 2018

De når næsten ikke, at få armene ned før, der dribler endnu en award ind af døren. Denne gang blev der uddelt en 6moons "Blue Moon Award" til forforstærkeren EX-P7. Den byder på den samme højopløselige  volumen kontrol som den integrerede amp. Denne opløsning kommer ikke kun ejere af højeffektive højtalere til gavn men den bevirker også, at selv ved lave niveauer spiller den musik uden at lyde tyndbenet. Bag på og ligesom på den integrerede kan man skifte mellem høj eller lav opløsning. Den er tonal afstemt med samme klang som netop den integrerede forstærker. Alu remote kontrol, 2 RCA og 1 XLR indgang og det samme på output siden. 3 udgange på output siden er ikke hverdagskost. Prisen for denne måske sidste forforstærker er sat til kr. 16395,- når der handles på normale markedsvilkår. Kinki Studio yder 3 års garanti i mod eventuelle fabrikationsfejl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Seneste info...........

October 8, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Twitter Social Ikon
  • Facebook Basic Square