Tak for besøget - det var en spændende og informativ oplevelse.

February 26, 2019

Så er det dagligdag igen og vi er hjemme fra hotel udstillingen på Hotel Royal i Århus. På udstillingen viste vi udstyr fra Linear Tube Audio (OTL), Kinki Studio, Jay's Audio, Holo Audio, Isol-8, Zonotone, Living Voice, ScanSonic og Martin Logan. Formålet med vores deltagelse var, at vise vellydende system komboer i nabolaget kr. 100000,- og velvidende om, at flere af gæsterne allerede har et par enheder i samme kvalitet men bare lige mangler inspiration til en opgradering. Det lykkedes os ganske godt og vi modtog meget ros for en generel homogen og detaljeret musikreproduktion. Det siger vi pænt tak for. Og ikke mindst fordi, at levere et godt indtryk på en udstilling er svært pga. akustik og mange lyttere. Anyway vi er glade og fik så også endelig præsenteret vores brands i det jyske. Tak for besøget måske ses vi der igen til næste år.

 

 

 

 

 

Please reload

Seneste info...........

October 8, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Twitter Social Ikon
  • Facebook Basic Square